Trade.com review uit 2021, lees de complete gids als je alles te weten wil komen over deze populaire broker. Kom alles te weten en kijk of Trade.com een goede partner voor je is.

Trade.com Review in 2021

Trade.com is al een tijdje actief op de markt van brokers. Op dit moment zijn er duizenden mensen over heel de wereld aan het handelen via het platform van Trade.com. Je kunt op een veelzijdige manier gebruik maken van verschillende platformen waarbij je zelf kunt kiezen voor flexibele of vaste spreads.

Ook is de gehele website in het Nederlands beschikbaar en het aanbod aan instrumenten is vrij groot. Het moederbedrijf achter Trade.com is Leadcapital MArkets Ltd, een organisatie die gereguleerd en geautoriseerd wordt door de Cyprus Securities and Exchange Commission.

Op dit moment beschikt Trade.com over een CySEC-licentie waarbij je verzekerd bent van een tegoed bescherming van € 20.000. Trade.com heeft krachtigere beveiliging dan normaal nodig is, een groot pluspunt. Er zijn geen gegarandeerde stopverliezen, maar rekeninghouders worden voorzien van een negatieve balansbescherming, wat belangrijk is in een periode van extreme marktvolatiliteit.

 

Handelsplatform van Trade.com

Je hebt bij Trade.com een aantal mogelijkheden om het handelsplatform te gebruiken. De eerste mogelijkheid die je krijgt is om een gratis demo account te gebruiken. Met deze account kun je gebruikmaken van virtueel geld binnen het handelsplatform van Trade.com en oefenen. We raden beginners dit zeker aan, zo kun je eerst oefenen en kijken of het platform goed bij je wensen past. Je weet direct wat alle mogelijkheden zijn en wat voor assets je allemaal kunt aankopen zonder dat je een storting doet.

Als je met echt geld wil gaan handelen bij Trade.com kun je gebruik gaan maken van Webtrader, dat  is de applicatie van Trade.com. Deze werkt volledig in elke browser, je hoeft dus geen software te downloaden of allerlei installaties door te lopen. Het platform van Trade.com is volledig Nederlands, het is niet mogelijk om toevoegingen aan te brengen op het platform zoals dat wel mogelijk is bij traders zoals de Metatrader 4.

Gelukkig is er wel ondersteuning voor MT4 bij Trade.com. Ervaren handelaars kunnen daarom hun eigen software en uitbereiding installeren om posities te openen en sluiten. Je hebt hier dus geen software voor nodig, dat is prettig want de ondersteuning van MT4 wordt geboden door Trade.com zelf.

Je kunt ook via mobiele apparaten zoals een telefoon of tablet handelen bij Trade.com, alle aanwijzingen voor het gebruik op iOS of Android zijn makkelijk terug te vinden op het platform. We raden je aan om applicaties van brokers alleen via de website van de broker zelf te installeren, het komt regelmatig voor dat mensen opgelicht worden door hackers of scammers.

Accounts van Trade.com

Trade.com heeft verschillende soorten accounts beschikbaar, zo heb je de keuze uit een basic, classic, gold of platinium pakketten. Ook kun je in het begin gebruik maken van een demoaccount om het platform te leren kennen, daarbij kun je ook bepaalde strategieen uitproberen met fictief geld. Het verschil in de accounts zit voornamelijk in de storting die je op het account doet, de minimale storting is 100 euro met een hefboom van 1:30. Daardoor kun je het risico spreiden maar je hebt daar maar weinig ruimte voor.

Als je kiest voor een storting van 2500 euro is het mogelijk om een klassiek account te openen, je krijgt dan exclusieve toegang tot alle webinars, seminars en een professionele accountmanager. Ook ontvang je extra informatie over de markt en alle ontwikkelingen van belangrijke aandelen.

Als je wil beschikken over een gouden account is het nodig om een storting van 10.000 euro te doen. Indien je voor dit pakket kiest krijg je toegang tot premium analyses die dagelijks worden uitgevoerd en je hebt toegang tot het Trading Central. Indien je een bedrag van meer dan € 50.000 stort, krijg je ook toegang tot premium klantenservice.

Het is niet altijd nodig om een volledig bedrag te storten, als je namelijk kiest voor een upgrade wordt er niet gekeken naar de laatste storting. Een manager van Trade.com kijkt naar de omvang van je account. Als je bijvoorbeeld 2500 euro hebt gestort en goede posities hebt ingenomen en je nog een keer 2500 euro stort om zo uiteindelijk 10.000 euro te bereiken kun je nog steeds aanspraak maken op een gouden account.

Geld storten & opnemen Trade.com

Het is erg makkelijk om geld te storten bij Trade.com, je hebt namelijk de mogelijkheid om Mastercard, VISA, Skrill of Neteller te gebruiken. Ook is het mogelijk om een bankoverschrijving te doen. De snelste manier om geld te storten is Skrill of Neteller, doorgaans zijn deze betalingen in enkele minuten verwerkt. Als je gebruik wil maken van deze opties is het nodig om aanvullende informatie te verstrekken aan een van de managers van Trade.com

Ook op het gebied van uitbetalen is het nodig om bepaalde informatie te verstrekken, je identiteit moet bevestigd worden voordat er een uitbetaling gedaan wordt. Dat is namelijk een wettelijke eis, je stuurt bij het aanmaken van je account je paspoort in en een bewijs van adres zodat uitbetalingen snel worden verwerkt.

Als je kiest voor een uitbetaling via de bank kan het ongeveer 5 werkdagen duren voordat deze daadwerkelijk verwerkt is. Andere methodes zijn over het algemeen een stuk sneller. De exacte verwerkingstijden van betaalopdrachten zijn niet bekend, maar doorgaans duurt het zeker 3 werkdagen om een bankoverschrijving te verwerken.

 

Aanbod en assortiment Trade.com

Trade.com heeft bredere spreads dan het gemiddelde in de sector, maar daar hoef je geen provisies voor bij te betalen. Er is een uitgebreide lijst met cryptocurrencies beschikbaar, waaronder Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Dash. De accountkosten waren redelijk beperkt, met uitzondering van een verrassende inactiviteitskosten voor accounts die 90 dagen niet zijn gebruikt. Er was een nominaal minimaal accountsaldo (100 euro) vereist om een ​​account te openen.

Trade.com doet het goed qua aanbod van de beschikbare producten. Hoewel we de eenvoudige spreiding-alleen-kostenstructuur al goed voordelig is, zouden sommige handelaren het misschien goedkoper vinden om te handelen met een makelaar die provisies in rekening brengt voor of aandelen en ETF’s of die hogere rekeningkosten in rekening brengen met een smallere spread.

Het proces voor het verhandelen van live aandelen en ETF’s is een beetje anders dan bij een makelaar-dealer op de normalen aandelenmarkt. De belegger heeft een “economisch belang” in de aandelen en dividenden, maar bestellingen worden nog steeds over-the-counter uitgevoerd.

Bonussen bij Trade.com?

Trade.com biedt net zoals alle andere brokers geen bonussen aan, dit mag namelijk niet vanwege regelgeving. Als je aan het kijken bent naar alle brokers raden we je aan om uit de buurt te blijven van aanbieders die bonussen bieden. Kijk altijd naar belangrijke factoren zoals de spreads en de kosten. Trade.com is al een op de vingers getikt door de CySEC(nu was dat wel een relatief kleine overtreding) maar het laat zien dat er flink op de regels wordt toegezien.

 

 

 

Klantenservice Trade.com

De klantenservice van Trade.com is prima geregeld, je moet alleen wel een aantal zaken in de gaten houden. De klantenservice is namelijk altijd geopend als je kunt handelen op de markt. De support afdeling van Trade.com is geopend vanaf zondagavond 22.00 en sluit op vrijdag 22.00.

Alleen op de markt van crypto is er een uitzondering actief, deze markt stopt namelijk nooit. Je kunt ook een mail sturen, de live chat gebruiken en het telefoonnummer gebruiken dat op de website vermeld staat (Nederland: +31 858 880 716).

Conclusie Trade.com review

Trade.com is een uitgebreide online broker waar je makkelijk gebruik kunt maken van verschillende soorten platformen, je hebt een breed aanbod aan opties en mogelijkheden en je kunt gebruik maken van een gratis demoaccount om goede posities in te nemen zonder dat je met echt geld aan het handelen bent. De ervaring die je op doet met het oefenen van traden kun je daarna toepassen op het Webtrader of MT4 platform.

Een nadeel van Trade.com is dat de spreads op MT4 wat hoger dan gemiddeld zijn. De spreads zijn ook hoger ten opzichte van het eigen platform Webtrader. Het gebruiken van het handelsplatform is eenvoudig en volledig in het Nederlands. Het nadeel van de webtrader is dat je er niet makkelijk aanpassingen op kunt aanbrengen

Je kunt het platform van Trade.com volledig in het Nederlands gebruiken. Het is jammer dat je geen aanpassingen kunt aanbrengen aan het platform, wat in MT4 wel mogelijk is. Je hebt de mogelijkheid om diverse soorten accounts te kiezen die gebaseerd zijn op de grootte van je account en stortingen. De minimale storting bij Trade.com is 100 euro.

Je kunt upgraden naar een hoger accountniveau als je totale omvang van het gestorte bedrag + de winst voldoende is aangevuld om de eisen te behalen. Elk account heeft zijn voordelen, maar het is niet vanzelfsprekend dat het nodig is om te upgraden naar een hogere account.

Trade.com is veilig en heeft een vergunning die is uitgegeven door CySEC, daardoor weet je zeker dat je tegoeden beschermd zijn tot een bedrag van €20.000, daarbij weet je zeker dat je als belegger beschermt wordt door de strenge wet- en regelgeving van de CySEC. Worden de regels overtreden dan kan Trade.com haar vergunning verliezen.

  Top 5 CFD aanbieders in 2021

  Waardering

  ★★★★★ 

  8.8 / 10

  Verzekerd Bedrag

  € 8.000

  Kinderen gratis?

  tot 21 jaar

  Maandelijkse premie

  € 8,01

  ✓ Premielooptijd tot 85 jaar

  ✓ 10% extra budget bij keuze voor      Yarden uitvaartzorg

  ✓ Wensen gedurende de looptijd aan te passen

  Waardering

  ★★★★★ 

  8.5 / 10

  Verzekerd Bedrag

  8.750

  Kinderen gratis?

  Nee

  Maandelijkse premie

  € 9,14

  Levenslange premielooptijd

  € 15,00 eenmalige kosten

  Waardevaste uitvaartverzekering

  Waardering

  ★★★★★ 

  8.0 / 10

  Verzekerd Bedrag

  € 8.500

  Kinderen gratis?

  tot 18 jaar

  Maandelijkse premie

  € 9,73

  ✓ Premielooptijd tot 85 jaar

  € 64,00 eenmalige kosten

  Wensen tijdens de looptijd aanpasbaar

  Waardering

  ★★★★★ 

  7.7 / 10

  Verzekerd Bedrag

  8.500

  Kinderen gratis?

  tot 18 jaar

  Maandelijkse premie

  € 10,73

  ✓ Premielooptijd tot 80 jaar

  Distributiekosten zitten verwerkt in de premie

  Vrije keuze uitvaartverzorging

  Waardering

  ★★★★★ 

  7.5 / 10

  Verzekerd Bedrag

  7.314

  Kinderen gratis?

  tot 18 jaar

  Maandelijkse premie

  € 9,72

  ✓ Premielooptijd tot 85 jaar

  € 46,00 distributiekosten

  Vrije keuze uitvaartverzorging

  Premies die hierboven zijn weergegeven zijn berekend met de volgende geboortedatum: 01-01-1988 (30 jaar), niet-roker.

  Laatste keer gecontroleerd: 14 december 2018

  CFD blogs

  E-toro Review

  Markets.com Review

  Trade.com Review

  XM Trading review

  CFD in goud handelen

  Turbo's VS CFD